Hjem » Bygg og Maskin AS

Bygg og Maskin AS

bygg-og-maskin-as

Totalentreprenør i Vestfold

Vi valgte Prosjekt-Partner til å bistå oss med fornyelse av sentral godkjenning

Bygg og Maskin er en av de største entreprenørene i Sandefjord. Vi holder til i moderne lokaler sentralt plassert ved E – 18, og nær Torp flyplass. Vi er godkjent opplæringsbedrift og har ansvar og yrkesskadeforsikringer.

Oppdrag/-ansatte

Oppdragene varierer fra mindre vedlikehold til store totalentrepriser. Vi har utført oppdrag på over 180 millioner, noen ganger i arbeidsfellesskap med andre entreprenører. Våre kunder er offentlig virksomhet og privat næringsliv.  Våre ansatte har høy utdannelse, fra fag/-mesterbrev til siv. ingeniør, og de fleste har lang og variert erfaring fra byggebransjen. Det gjør oss i stand til og løse både små og store oppdrag, og med hovedfokus på kvalitet og HMS.
Vårt geografiske markedsområde er Vestfold og indre deler av østlandsregionen.

Prosjekt-Partner AS ga oss bistand, og et resultat som vi er fornøyd med

Vi lette etter en bedrift som kunne bistå oss med fornyelse av vår sentrale godkjenning. Fra 1. januar 2016 ble tidligere godkjenningsområder for overordnet ansvar trukket tilbake, og det ble opprettet mange enkelt fagområder for vår virksomhet som totalentreprenør. I første omgang prøvde vi selv å søke om fornyelse, men oppdaget fort at det bød på mange overraskelser.

Etter anbefaling fra vår advokat kontaktet vil Prosjekt-Partner AS, og det ble inngått en avtale om bistand til utarbeidelse og innsendelse av ny søknad. I samarbeid ble det utarbeidet et grunnlag for til sammen 15 enkelt fagområder, innenfor funksjonene søker, prosjektering og utførelse. Vi fikk godkjenning i 11 av fagområdene, samt søker funksjon, og må si oss godt fornøyd med resultatet.

Med vennlig hilsen

Bygg og Maskin AS

Helge S. Nesset
Daglig leder

http://www.byggogmaskin.no/